Hydrafacial machine for saleHydrafacial machine for sale

Everyday make-up, haar en douche routine 2021 | Beautygloss

Dit zijn alle producten die ik gebruik in de video (niks is gesponsord)

Douchegel Neutral –
Clean it zero face wash –
Andrelon brunette care shampoo + conditioner –
Deodorant Lady speedstick –
Paula’s choice glow moisturizer –
Embryolisse creme voor droge huid –
Chi Silk infusion –
Pixi eyepads –
Sisley volume spray –
Dyson föhn –
Laura Mercier primer pure canvas –
Dior forever natural nude –
Concealer Maybelline –
Charlotte tilbury bronzer –
Maybelline brows –
Viseart doosje –
Charlotte Tilburry Hollywood oogschaduw –
Charlotte Tilburry oogpotlood –
Morphe blush palette –
Soft and Gentle highlighter –
Becca spray –
Nars lipstick belle du jour –
Chi orbit krultang –
Elnette spray –
Osis + haarpoeder –
Colorwow bijkleuren –

Music by Fabricator – Xtherapy –

Wil jij al mijn geheimen leren over social media en online imago? Ik geef binnenkort een paar keer online les! Check:

Benieuwd naar de Mascha Planner? Je kunt hem hier bestellen:

☆ SOCIAL MEDIA ☆
– Mijn dagelijkse vlogkanaal
– Instagram @Beautygloss

☆ WIE BEN IK? ☆
Ik ben Mascha Feoktistova, online ondernemer die sinds 2007 beautyvideo’s maakt voor dit kanaal. Wat begon als hobby groeide uit tot mijn werk en ik doe niets liever dan filmen, editen en nieuwe projecten starten. Ik heb drie bestsellers geschreven: ‘Happy Life’, ‘Happy Love Life’ en ‘Je doet het toch wel gratis?’. Ik heb in het theater gestaan, eigen producten (waarvan nu de ‘Mascha Planner’ mijn belangrijkste product is), ik geef les, reis graag en geniet van het leven met mijn man Gregor en dochter Mila. Mijn persoonlijke leven kan je volgen op mijn vlogkanaal Vloggloss!

☆ MIJN CAMERA GEAR ☆
– Mijn vlogcamera
– Mijn vlogcamera lens
– Mijn vlogcamera statiefje
– Mijn professionele camera
– Lens bij mijn professionele camera
– Audio
– Ringlamp (Soortgelijke)

☆ DISCLAIMER ☆
Alles wat ik vertel in mijn video’s is mijn eigen mening en is bedoeld als entertainment.
Links onder de video kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie. Vrijwel iedere video bevat gekregen producten. Dit kan varieren van een parfum die in beeld is tot een kledingstuk wat ik aan heb. Als er een betaalde samenwerking in zit staat dat voor de ‘lees meer’ knop, in het begin van de video als tekst in beeld en wanneer het betaalde stukje begint zie je ‘ad’ in de hoek staan.

source

ultrasonic cavitation machineultrasonic cavitation machine

Must Read

esthetic equipment in the UKesthetic equipment in the UK

Related Articles